Urmareste-ne prin:

RSS

In perioada 7-8 aprilie 2011 orasul Iasi va fi gazda unui important eveniment de business, cea de-a II-a editie a Conferintei finantare. ro – Forumul national de finantari europene, management de proiect si investitii. Acesta se va desfasura la Ramada City Center, incepand cu ora 09:00.

Prima zi a evenimentului va intruni, incepand de la ora 9, trei conferinte cu temele ” Finantari europene pentru IMM-uri in 2011: programe si consultanta” , ” Finantari private pentru IMM: business angels, fonduri alternative (I) (II)” , ” Managementul proiectelor: instrumente si consultanta” si o dezbatere  despre ” Managementul proiectelor implementate de administratii si institutii publice. Cum implementam corect proiectele?” . Tot in aceeasi zi se vor desfasura si 12 workshop-uri si va avea loc lansarea cartii ” Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” scrisa Marius Ghenea.

Pe data de 8 aprilie, in intervalul orar   09:00-13:00, este programat un Tur al Iasului in care vor fi vizitate obiectivele realizate in Iasi cu ajutorul fondurilor europene, precum Manastirea Golia.

Printre invitatii speciali care vor sustine conferinta se numara Marius Ghenea, Pé ter Barta, Gabriel Biris, Bogdanel Budeanu, Codrin Nicolau, Augustin Purnus, Ana Maria Andronic, Tudor Ciumara, Gabriel Mardarasevici, Paul Eduard Kmen, Cristian Paun, Sever Avram, Cristian Nacu, Iulian Basu, Emil Popa si altii.

Taxa de inscriere este de 200 RON insa cei care se inscriu pana pe 7 aprilie vor beneficia de o reducere de 30 de RON. Participantii vor lua parte la o tombola si vor primi diplome de participare si un pachet cu materialele informationale.


Da LIKE si urmareste Iasi Live pe Facebook.

Comentarii

© 2013 Iaşi Live – Ghidul tău online pentru timp liber