Urmareste-ne prin:

RSS
concurs 8 martieUpdate 8 Martie – Castigatoarele concursului sunt : Simona Gheorghias si Cristina.

Comentariul Simonei a fost : “Imi doresc deoarece, in ciuda a mai multor tratamente, unghiile mele continua sa se rupa,exfolieze si abia cresc.Nu mi-am pus niciodata dar imi doresc mult

Iar comentariul Cristinei a fost : “Unghiile, atat la femei cat si la barbati, reprezinta o amprenta a ingrijirii personale. De aceea niste unghii curate si frumoase vor atrage intotdeauna priviri si vor adauga multe calitati unei persoane la o prima impresie. Extensiile cu gel ofera femeilor oportunitatea de a avea unghii frumoase si elegante pentru mai mult timp intrucat gelul nu sare de pe unghie spre deosebire de lacul de unghii si de asemenea se elimina riscul ruperii acestora.
De aceea imi doresc extensii unghii tehnice cu gel…pentru a arata bine si ingrijita pentru mai mult timp cu mai putin efort
.”

Le felicitam pe aceasta cale, si multumim in acelasi timp si celorlalte fete care au participat la concurs!

Castigatoarele au fost desemnate de reprezentanta Caty Nails.

_________________________________________________________________________

Pentru ca se apropie ziua de 8 Martie, si pentru ca in aceasta perioada femeile trebuie sa fie rasfatate, ne-am gandit sa organizam un concurs de Martisor.

Caty Nails impreuna cu portalul Iasi Live te provoaca la concurs : Castiga 1 din cele 2 sedinte gratuite pentru aplicare extensii unghii tehnice cu gel.

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa dai dovada de imaginatie si sa raspunzi la urmatoarea intrebare :

“De ce iti doresti extensii unghii tehnice cu gel ?”

Va trebui sa raspunzi la intrebarea de mai sus printr-un comentariu la acest articol ( vezi formularul de mai jos ) , si sa postezi linkul acestui concurs pe profilul tau de facebook , poti folosi butonul Share de mai jos ( in urma desemnarii castigatoarelor vom verifica daca linkul concursului a fost postat pe profilul tau de facebook ).

Convingeti prietenii sa voteze raspunsul tau si iti sporesti sansele de castig !

Nota: va trebui sa completezi formularul cu numele tau si sa introduci o adresa de e-mail valida pentru a putea fi contactat in eventualitatea castigarii unei sedinte.

Concursul se adreseaza exclusiv persoanelor care locuiesc in Iasi.

Concursul se desfasoara in perioada : 28 Februarie 2011 – 7 Martie 2011.

Desemnarea castigatoarelor va fi facuta pe data de 8 Martie de reprezentanta Caty Nails.

Mult succes !


Iti prezentam cateva dintre modelele de extensii unghii false realizate de Caty Nails:
Participa si la celelalte concursuri ale lunii Martie !

Da LIKE si urmareste Iasi Live pe Facebook.

Comentarii

© 2013 Iaşi Live – Ghidul tău online pentru timp liber