Urmareste-ne prin:

RSS

afis campanie alila craciun 2016

A venit iarna! Frig, nasuri înfundate și haine groase. Dar, dincolo de toate neplăcerile acestea, iarna este un timp magic. Este timpul sărbătorilor de iarnă, al colindelor și al mirosului de brad, al cadourilor, al lemnului trosnit în foc și al bucuriei. Sărbătorile Crăciunului ne deschid sufletele pentru a dărui și a primi iubire. În jurul bradului și al mesei festive se reunește toată familia, cu mic, cu mare împărtășim bucuria Nașterii Domnului.

O tradiție importantă asociată sărbătorii Crăciunului o reprezintă împodobirea bradului. Se spune despre brad că este un pom al vieții datorită faptului că el rămâne verde tot timpul. Din plastic sau natural, miniatural sau imens, bradul nu lipsește din nici o casa în Sfânta seară a Crăciunului. Beteala, globulețele colorate ce sclipesc în lumina lumânărilor și a luminițelor, steaua cocoțată în vârful bradului, îngerașii care ne îndeamna să trăim emoțiile simple, toate anunță sărbătoarea cea mare.

Orice familie dorește să aibă un brad împodobit, iar fiecare are propriile idei despre cum ar arăta bradul perfect. Unii preferă un brad modern, toate culorile ornamentelor și luminilor potrivindu-se, alții preferă un amestec de ornamente și culori. Ornamentele de brad sunt mai mult decât simple decorații, acestea sunt amintiri și simboluri. De asemenea, în preajma sărbătorilor de iarnă își fac simțită prezența și personajele care vin în ajutorul Moșului, precum zânele și spiriduşii.

La ALILA nu trebuie să fii spiriduș pentru a pune mâna pe cadourile Moșului. Luna decembrie poate să fie una specială pentru tine, cu multe cadouri și mult noroc în punguțele de sub brad dacă comanzi delicioasele produse de la ALILA deoarece ai parte de un super concurs!

Vino în prioada 5 decembrie – 21 decembrie 2016 în locațiile Restaurantului Pizzerie ALILA de pe Bd. Nicolae Iorga și din Era Shopping Park Iași, comandă orice de minim 20 de lei, completează talonul de concurs, iar pe 22 decembrie poți câștiga 150 de euro pentru cadouri și bradul de Crăciun.

Mai multe detalii despre concurs găsești pe www.pizzeriaalila.ro.

Da LIKE si urmareste Iasi Live pe Facebook.

Comentarii

© 2017 Iaşi Live – Ghidul tău online pentru timp liber