Urmareste-ne prin:

RSS

Ansamblul Palas din centrul Iasului a fost inaugurat Joi, 31 mai 2012, devenind accesibil publicului incepand cu ora 12.00. Daca nu ati ajuns inca la Palas, va aratam noi cateva imagini (vezi galeria de poze de mai jos). De altfel iti prezentam cum ajungi la PALAS si cum te orientezi in interiorul ansamblului.

Informatii pentru orientare la Palas


- Palas Mall este cuprins intre strazile Palat si Sfantul Lazar, Palatul Culturii si Sala Polivalenta

- accesul in parcarea subterana de la Auchan se face de pe strada Palat sau de pe strada Sfintul Lazar, pe strada Palas, sub pasarela

- in parcarea subterana se urmareste indicatorul auto “Acces Magazine/Auchan”

- accesul pietonal la iesirea din parcare se face prin intermediul lifturilor, in Food Court Palas, situat la etajul 1 al cladirii

- din strada Palas, accesul spre Food Court se poate realiza utilizind scarile fixe din exterior, spre terasa

Un nou concept la Iasi: lifestyle center

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din Romania.

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul intre „shopping mall” si „shopping street”.

- Palas Mall are o suprafata inchiriabila de aproape 50.000 de mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, supermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.
- Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din Romania si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas, unele in premiera pentru nord-estul tarii, se numara H&M, Tommy Hilfiger, Subway, C&A, Stefanel, New Look, Douglas, Humanic, LC Waikiki, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru etc.

Evenimentele post lansare continua inca 3 zile . Programul detaliat al evenimentelor il gasiti aici.

Galerie poze Palas

Da LIKE si urmareste Iasi Live pe Facebook.

Comentarii

© 2013 Iaşi Live – Ghidul tău online pentru timp liber